Om foto

Bästa hudvården för perfekta bilder

Älskar du att stå framför kameran och visa dig från din allra bästa sida? Då är du också medveten om vikten av och önskan om en riktigt fin hy, som tål att visas upp även när ljuset riktas mot dig. Dock är det inte alltid så att hyn är så vacker som man skulle vilja, men det finns många tips och trix du kan ta till för att stråla när du står där framför kameralinsen – vi ska ge dig några av dem här.

Arbeta med huden inifrån och ut

Det första du bör tänka på när det kommer till önskan om en vacker hy, är att mycket avgörs av vad du äter och dricker. Huden är vårt största organ och påverkas lika mycket som resten av kroppen av vad vi sätter i oss, men även beroende på vad vi smörjer oss med samt väder, vind och föroreningar. Så för att ta hand om din hud kan man säga att du har två steg att tänka på – dels vad du äter och dricker, dels din hudvård, där exempelvis produkter från Verso Skincare kan ge dig riktigt bra resultat. Men för att din hudvård ska kunna göra ett bra jobb krävs det att grundjobbet är gjort, och det är där din kost kommer in. Lika mycket som det kommer synas på din hy om du äter mycket skräpmat, inte får i dig tillräckligt med vatten men kanske mer alkohol, inte rör på dig och sover dåligt, kommer det synas på hyn om du äter bra, dricker vatten, aktiverar dig och prioriterar god sömn. Det är när du tar hand om din hy inifrån som du sedan kan se ännu bättre resultat av dina krämer, serum och annat som du använder i din hudvårdsrutin.

Både hälsan och självkänslan ökar

Att arbeta för en friskare, renare och fräschare hy kan ta lite tid, men det snabbaste resultatet får du ofta av att börja röra dig mer. Låt hjärtat jobba och få upp pulsen lite varje dag, så kommer flödet i kroppen bli bättre och det syns fort på hyn. När du märker en positiv skillnad blir det roligare att ta bilder igen, även de där vardagsbilderna med mobilen, och du kommer utstråla mer självkänsla och självförtroende. Bilderna till dina sociala medier kommer bli gladare och förhoppningsvis kommer den här känslan även att sprida sig till fler delar i ditt liv. När du tänker på vad du äter kommer du också må bättre i resten av kroppen, vilket gör att ditt arbete för en bättre hy kommer gynna din hälsa både på kort och lång sikt.

Du kanske också gillar...